Başkan Ağır: ‘Geleceğe Emin Adımlarla, Birlikte Yürüyoruz’

Başkan Ağır: ‘Geleceğe Emin Adımlarla, Birlikte Yürüyoruz’

Arsuz İş İnsanları Derneği, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği seçimli olağan genel kurul sonrası güven tazeleyen Başkan Adnan Ağır ile ARİAD hedefleri doğrultusunda büyümeye devam ediyor.

Her geçen gün yeni üyeleri ile büyümeye ve güçlenmeye devam eden, gerçekleştirdiği prestijli projeler ve alanında yetkin üyeleriyle adından söz ettiren ARİAD’a, başta Arsuz İlçesi olmak üzere Hatay’ın birçok bölgesinde hizmet veren firmalar üye olmaya devam ediyor.

Yeni üyelerle birlikte daha hızlı büyümeye başladıklarını ve emin adımlarla hedeflerine yürüdüklerini ifade eden Başkan Adnan Ağır, ‘‘yeni üyelerin ARİAD’ın çalışmalarına katkı sağlayacaklarını, ortak aklı temel alarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

ARİAD Başkanı Adnan Ağır, dernek olarak her yıl yeni üyelerle birlikte aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürebilmek için çaba harcadıklarını ve üyeleriyle fikir alışverişinde bulunmaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Her sektörden temsilcinin faaliyette bulunduğu büyük bir platform olarak çalıştıklarını ifade eden Ağır, ‘‘bağımsız ve gönüllü sivil toplumun gücüne inanan, örgütlü olmanın önemini anlamış, bölgesinin ve ülkesinin sorunlarını dert edinmiş, sorunların değil, çözümün bir parçası olmaya çalışan iş insanları olarak bir arada bulunduklarını dile getirerek, “Her derneğin kendi kentinde ortaya koyduğu enerjiyi birleştiren ve bölge çapında bir sinerji yaratmayı hedefleyen bir kurum olarak ARİAD’In daha etkin çalışması ve oluşturduğu güç birliğinin geliştirilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. ARİAD olarak yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor, üyeliklerinin hayırlı olmasını diliyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

ARİAD’ın bünyesine yeni katılan; Turkuaz Restaurant ortağı Esra Alakuş Tümkaya, Arca Kuru Temizleme Ltd. Şti. Sahibi Neslihan Arslan, Evrensel Kurs Merkezi ve Evrensel Anaokulu Kurucusu Sedat Alkaya, Garip Köklü İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. Sahibi Garip Köklü, Sabah Optik  ve Zemado Cafe işletmelerinin sahibi Doğan Güzel, Tülin Mimarlık ofisinin sahibi Mimar Tülin Topaloğlu Kaya, Özel İskenderun, Karaağaç Ve Arsuz Bal Eğitim Kurumları Kurucusu aynı zamanda Mali Müşavir Hüseyin Tuncer’de ARİAD’ın üyesi olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

https://www.megamedya.org/2022/05/25/baskan-agir-gelecege-emin-adimlarla-birlikte-yuruyoruz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat