Milletvekili Suzan Şahin’den Mazman Güvenliğe Ziyaret

Milletvekili Suzan Şahin’den Mazman Güvenliğe Ziyaret

Milletvekili Suzan Şahin’den Mazman Güvenliğe Ziyaret
2008 yılında İskenderun’da kurulan sektörünün öncü kuruluşlarından, özel güvenlik sektörünün eğitimdeki yıldızı Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim kurumuna CHP Hatay Millet Vekili Av. Suzan Şahin ziyarette bulundu.


Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumu kurucusu Emine Göncüoğlu, yönetim kurulu üyesi Muammer Göncüoğlu, Gözde Türkmen, Merve Göncüoğlu, Miraç Göncüoğlu ve eğitim kurumu yöneticisi Mehmet Bozkurt ve Halkla İlişkiler Müdürü Fetva Gültekin idaresinde çalışmalarını 15 yıldır sürdürdüklerini belirtti.


Firma olarak 15 yıl önce İskenderun’da kurulduklarını ve halen merkezlerinin İskenderun’da olduğunu ifade eden Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Göncüoğlu, “Kurum olarak İskenderun, daha sonra bölge ve ardından Türkiye Geneli hizmet veren bir firma olarak 15 yıldır, Kamu ve özel sektörde kişi, kurum ve kuruluşların özel güvenlik ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyet göstermekteyiz. Mazman Özel Güvenlik, kişilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla İç İşleri Bakanlığı’ndan verilmiş Özel Güvenlik Şirket Faaliyet İzin Belgesi ve Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Faaliyet İzin Belgesi mevcut olup Mazman Özel Güvenlik Limited Şirketine Yetkili Belgelendirme Şirketi tarafından verilmiş İSO 9001 kalite yönetim belgesine sahibiz. Ayrıca Türkiye geneli ve Hatay bölgesinde kurum kuruluş iş yerleri okul ve siteleri güvenlik hizmetleri ile kişi koruma hizmetleri mesleğinde, deneyimli ve profesyonel kadromuz ile özel güvenlik hizmetleri vermekteyiz” dedi.


CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin İş istihdamı konusunda Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumunun önemli bir yerde olduğunu belirtti.


Milletvekili Şahin, Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumu kurucusu Emine Göncüoğlu ile bir takım sohbetler gerçekleştirdi.
Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumuna ziyarette bulunan CHP Hatay Millet Vekili Av. Suzan Şahin, Kurucusu Emine Göncüoğlu, yönetim kurulu üyesi Muammer Göncüoğlu, Gözde Türkmen, Merve Göncüoğlu, Miraç Göncüoğlu ve eğitim kurumu yöneticisi Mehmet Bozkurt ve Halkla İlişkiler Müdürü Fetva Gültekin’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.


Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

https://www.megamedya.org/2022/05/23/milletvekili-suzan-sahinden-mazman-guvenlige-ziyaret/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat