Âşık Veysel ve Neşet Ertaş Türküleri Dinletisine Davet

Âşık Veysel ve Neşet Ertaş Türküleri Dinletisine Davet

Türkü severler, İskenderun Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konserinde buluşarak neşeli, keyifli türkülerle ‘İki Büyük Üstad Okulumuzda Buluştu’ etkinliğinde bir araya gelecek.

Aşık Veysel ve Neşet Ertaş Türkü dinletisi 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 11’.00 de İskenderun Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

İskenderun Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, ‘İki Büyük Üstad Okulumuzda Buluştu’ etkinliği ile Okulun idareci, öğretmen ve öğrenciden oluşan müzik grubunun hazırladığı, Âşık Veysel ve Neşet Ertaş Türkülerinden oluşan dinletiye herkesi davet etti.

İskenderun Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, Türk Kızılay İskenderun Şubesi ile birlikte 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat: 10.00 – 17.00 arası gerçekleştirecekleri 2. Pilav Günü ve Kariyer Buluşması ile Kızılay Kan Bağışı Kampanyasına tüm bölge halkını davet ederek kan bağışı çağrısında bulundu.

https://www.megamedya.org/2022/05/20/asik-veysel-ve-neset-ertas-turkuleri-dinletisine-davet/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat