Tarihi, Eski Adliye Binasında İnceleme

Tarihi, Eski Adliye Binasında İnceleme

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek,İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Ferit Gül ile birlikte restarasyon çalışmaları devam eden eski adliye sarayında incelemelerde bulundu.

İskenderun protokolü tarihi yapıda aslına uygun bir şekilde devam eden restarasyon çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı daha sonra İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı,Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek,İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Ferit Gül ile düzenlenen programda bir araya gelerek kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Tosyalı, daha sonra İskenderun’da görev yapmakta iken yeni görev yerlerine atanan bazı kurum temsilcilerine yeni görev yerlerinde başarılar dileklerini iletti.

https://www.megamedya.org/2020/07/20/tarihi-eski-adliye-binasinda-inceleme/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat