‘Süt Kardeşler’ İskenderunluları Kahkahaya Boğdu

‘Süt Kardeşler’ İskenderunluları Kahkahaya Boğdu

İskenderun Belediyesi’nin kültürel ve sosyal etkinlikleri kapsamında Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu, ‘Süt Kardeşler’ tiyatro oyununu sahneledi.

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından uyarlanarak Nejat Uygur tarafından ilk defa sahnelenen ‘Süt Kardeşler’ oyunu, oğulları Süheyl ve Behzat Uygur’un performansıyla İskenderunluların karşısına çıktı.

Behzat ve Süheyl Uygur’un yanı sıra Emine Ün, Ömer Yılmaz, Nurten İnan, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Elif Gönlüm gibi isimlerin rol aldığı oyuna seyirciler yoğun ilgi gösterdi.

Bol kahkahanın yer aldığı iki perdelik komedi oyunda Uygur Kardeşler ve ekibi izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

Keyifli anların yaşandığı oyun sonrası konuşan Behzat Uygur, İskenderun’da olmaktan, bu güzel mekanda kıymetli seyircilerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, duayen sanatçı Nejat Uygur’un evlatları olan Süheyl ve Behzat Uygur’a tiyatro oyunu için teşekkür ederek, “Belediye hizmeti yapma kadar kültür ve sanat faaliyetlerinin de vatandaşlarımız için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Pandemi dolayısıyla uzun süredir böyle bir etkinlikte bir araya gelememiştik. Bu eğlenceli tiyatro oyununuzla bizi çok mutlu ettiniz. Emeğinize sağlık şehrimize hoş geldiniz” diyerek tiyatro grubuna çiçek takdim etti.(Haber: Şirvan Selçuk)

https://www.megamedya.org/2022/04/14/sut-kardesler-iskenderunlulari-kahkahaya-bogdu/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat