Şekip Abacı, Geleneksel İftar Buluşmasında Elektrikli Otoyu Tanıttı

Şekip Abacı, Geleneksel İftar Buluşmasında Elektrikli Otoyu Tanıttı

SsangYong, MG ve Suzuki’nin Hatay bayiliğini yürüten Anıl Otomotiv yönemiti, düzenlediği iftar yemeğiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Anıl Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı, yemekte, bayiliğini üstlendiği araçların da lansmanını yaptı.

Hatay’ın köklü otomotiv bayilerinden Anıl Otomotiv, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini, bünyesindeki Anıl Life Otel’de gerçekleştirdi. İftar yemeğinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı, davete katılan basın mensuplarına teşekkür ederken, bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sektörün etkili bayilerinden ve oyuncularından biri olduğunu vurgulayan Abacı, bayiliğe başladıkları Opel’i devrettiklerini hatırlatarak, “Hatay’da tecrübeli bir bayi olduğumuz için Opel’i devretmemize rağmen bizi bırakmadılar. Şu anda SsangYong, MG ve Suzuki’nin bayiliklerini üstlendik. Bu üç marka da sektörün etkilileri arasındadır” dedi.

Yemeğin ardından iftar duasını da kendisi yapan Abacı, ilahilerin seslendirildiği programda okuduğu Yemen Türküsü ile basın mensuplarının alkışını aldı. Daha sonra basın mensuplarıyla birlikte araçların bulunduğu şovroma geçen Abacı, bayiliğini yürüttüğü araç markalarını bir bir tanıttı.

Tanıtımda MG’nin hibrit serisi üzerinde duran Şekip Abacı, sektörün yavaş yavaş elektriğe döndüğünü belirterek, “Akaryakıtın inanılmaz yüksek fiyatlara ulaştığı günümüzde artık devir, elektrikli araçlar devrine döndü. Klasmanında fiyat ve performans açısından en etkili aracımız. Çok büyük ilgi görüyor. Avantajlarını saymakla bitiremeyiz. Örneğin 400 Km.’yi 90 liralık şarjla gidebiliyorsunuz. Bu aracı alana da 25 bin liralık şarj cihazını da veriyoruz. 7 yıl garantili olmasının yanında beğenmediğiniz takdirde aracı tekrar geri alma durumundayız. Şu anda akaryakıt istasyonlarında şarj sisteminin konulması zorunlu hale geldi” dedi.

Abacı tanıtımda, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırarak, önümüzdeki günlerde araç fiyatlarının daha da artacağı bilgisini aktardı. Tanıtım programı, aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

https://www.megamedya.org/2022/04/16/sekip-abaci-geleneksel-iftar-bulusmasinda-elektrikli-otoyu-tanitti/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat