Atatürk’ün Emaneti THK’yı Eski Günlerine Döndürüyoruz

Atatürk’ün Emaneti THK’yı Eski Günlerine Döndürüyoruz

Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel ve yönetim kurulu üyeleri Ali Koç ile Gökhan Gökpınar, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve üyelerini ziyaret etti.

Başkan Ferit Ali Gündel ve yönetim kurulu üyeleri, İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine THK’nın rozetini hediye ederek bugüne kadar verdikleri destek dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Türk Hava Kurumu’nun Cumhuriyet tarihindeki önemine dikkat çeken Başkan Ferit Ali Gündel, gelecek nesillere aktarılması gereken önemli bir kültür birikimiyle birlikte, maket uçak kursu ve yamaç paraşütü eğitimleri başta olmak üzere tüm bölgede seferberlik başlatacaklarını söyledi.

Başkan Diyap Atar, Türk Hava Kurumu’nun yıllar boyu atıl kalmasının üzüntü verici olduğunu belirterek, yeniden faaliyetlerine başlamasının çok önemli olduğunu söyledi ve her türlü desteği sonuna kadar vereceklerine dikkat çekti.

Türk Hava Kurumu’nun, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en önemli emanetlerinden birisi olduğunu belirten Başkan Gündel, “bir Türk Gencinin dahi pilot olmasına vesile olabilirsek ne mutlu bize” diyerek hedeflerini ortaya koydu.

https://www.megamedya.org/2022/04/14/ataturkun-emaneti-thkyi-eski-gunlerine-donduruyoruz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat