İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nden, İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nden, İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Yönetimi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine bir nebze katkıda bulunmak amacıyla içerisinde gıda maddelerinin bulunduğu paket hazırladı.

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ile birlikte dernek lokalinde bir araya gelerek dayanışma ikliminin her yere yayıldığı mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler için kendilerinin de hazırlamış olduğu gıda maddelerinden oluşan bir paketleri hak sahiplerine ulaştırma çalışmaları başlattığını duyurdu.

Dernek binasında hazırlanan içerisinde çeşitli gıda maddeleri bulunan malzemeleri tek tek paketleyen Beşiktaşlılar Derneği Yönetimi, ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.

Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, şanlı ve köklü geçmişe sahip Siyah-Beyazlı kulübün sadece futbolla ilgilenmediğini ifade ederek, “Tüm sosyal sorumluluk projelerinde de ön plana çıkarak birliğimizin ve kültürümüzün yaşamasına katkı sağlıyor” dedi.

İskenderun’un ilahiyatçı genç kanaat önderi Mehmet Arslan’a da İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nden ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere koli yardımında bulunuldu.

https://www.megamedya.org/2022/04/14/iskenderun-besiktaslilar-derneginden-ihtiyac-sahiplerine-gida-yardimi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat