Arsuz Emniyetinden Kaymakam Gökpınar’a Ziyaret

Arsuz Emniyetinden Kaymakam Gökpınar’a Ziyaret

Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, beraberindeki heyetle Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar’ı makamında ziyaret etti.

Suç ve suçlunun önlenmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda başarılı çalışmaların altına imza atan Arsuz Polisi, Kaymakam Gökpınar’a çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, ziyaretin anısına çiçek takdim etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gökpınar da, ilçede huzur ve güven ortamının tesisinden sorumlu olan Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün ve personeli başta olmak üzere Türk Polis Teşkilatı’nın tüm kahramanlarının Polis Haftası’nı kutladı.

Polislerin ülkede olduğu gibi, Arsuz’da da barış, huzur ve güven ortamının sürdürülmesi bakımından sorumluluğu yüksek bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Kaymakam Gökpınar, “Gücünü vatandaşlardan ve kanunlardan alan polislerimiz, sahip olduğu vatan sevgisiyle, disiplin anlayışıyla gece gündüz demeden çalışarak halkın güven ve huzur içinde yaşamasını sağlamaktadır.  Tecrübesiyle, meslek ahlakıyla, cesaretiyle polislerimizin 177 yıldır olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerini en iyi şekilde devam ettireceğine yürekten inanıyorum” diyerek, emniyet güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

https://www.megamedya.org/2022/04/11/arsuz-emniyetinden-kaymakam-gokpinara-ziyaret/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat