Başkan Tosyalı Polis Haftasını Kutladı

Başkan Tosyalı Polis Haftasını Kutladı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Polis Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yayınladığı kutlama mesajında, ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için emniyet teşkilatının gece gündüz fedakârca görev yaptığını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mesajında şunları kaydetti; “Milletimiz nezdinde huzur ve güvenliğin teminatı olarak görülen Polis Teşkilatımız, gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler ile halkımızın gönlünde haklı bir yere sahip olmuştur.

Gücünü kanunlardan alan Polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe saymıştır. Toplumun her kesimiyle kucaklaşan polisimiz ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın yanında yer almış ve onlara şefkat elini uzatmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle, ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarımızı şükranla ve içtenlikle kutluyor; görevleri esnasında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anarken; Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına başarılar diliyorum.”

https://www.megamedya.org/2022/04/08/baskan-tosyali-polis-haftasini-kutladi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat