Atıf Ceritbinmez İGC’Yİ Ziyaret Etti

Atıf Ceritbinmez İGC’Yİ Ziyaret Etti

İş insanı Atıf Ceritbinmez, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, gazetecilerle İskenderun özelinde Hatay ve ülke gündemini konuştu.

Genç yaşta olmasına rağmen önemli görevleri üstlenmesini bilen CRT Metal yönetim kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, bilgisini ve yaşamındaki tecrübelerini İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde anlattı. 

‘Şehrimize Yapılacak Her Yatırımı Destekliyoruz’

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Başkan Diyap Atar, “İş dünyası ülkemizin lokomotifidir. Yapılan her üretim ülkemize kazançtır. Biz gazeteciler cemiyeti olarak şehrimize yapılacak her türlü yatırımları ve güzellikleri destekliyoruz. İş insanlarının önünün açılması ve dünya ile rakabet konusunda da desteklenmesini istiyoruz” dedi.

‘İTSO Başkanlığına Talibim’

CRT Metal yönetim kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez ise, gazetecilerle yaptığı sohbette, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın daha da gelişmesi ve kalkınması için ciddi bir gayret göstermek istediğini belirtti.

Önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimlerde başkanlık için çalışacağını da belirten iş insanı Atıf Ceritbinmez, “Amacımız bölmek karalamak değil. Şu anki yönetimde görev yapan herkes çok değerli arkadaşlarımızdır. Ben de enerjimi iş dünyasındaki bilgilerimi, iskenderun’a yansıtmak ve şehrimizin marka değerini daha iyi yerlere getirmek için çaba harcamak istiyorum. Şu anda birçok yerle görüşmelerimiz var. Ziyaretlerimiz sürüyor. Kısmet olursa İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlığa talibim” dedi.

‘İskenderun’u Hakettiği Yere Hep Birlikte Taşımalıyız’

Gazetecilerin de sorularını samimi ve içtenlikle cevaplayan Ceritbinmez, “Bu güne kadar İskenderun’u dışıradan yaşayanlar buranın gerçekten değerini anlayamadıklarının farkına vardım. İskenderun’un iş dünyasının lokomotifliğinde inanılmaz bir gelişme sağlayacağına inanıyorum” dedi.

https://www.megamedya.org/2022/04/08/atif-ceritbinmez-igcyi-ziyaret-etti/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat