Göksel Şarkılarını EXPO 2021 Hatay için Söyledi

Göksel Şarkılarını EXPO 2021 Hatay için Söyledi

Hatay’ı fuarlar, festivaller ve eğlence şehri kimliğine büründürecek EXPO 2021, bunu açılış günündeki muhteşem bir konserle herkese gösterdi.

Türk pop ve rock müziğinin sevilen ismi Göksel, EXPO 2021 Hatay’ın resmi açılışında verdiği konserle Hataylılara ve sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Arsuz’daki Expo alanında sahneye çıkan Göksel sevilen şarkılarını dev organizasyon ve Hatay için söyledi. Expo meydanını dolduran binlerce Hataylı, Göksel’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek hem Expo’nun hem de baharın coşkusunu doyasıya yaşadı.

Enerjisi, sahne performansı ve sesiyle alandaki kalabalığa keyifli dakikalar yaşatan Göksel, “Sevgi şehrinde sevgi şarkıları söylüyoruz. Expo, Hatay’a güzellikler getirsin” diyerek Expo’nun Hatay’a hayırlı olmasını diledi.

Konser sonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adnan Özkaya, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve HBB yöneticileri, başarılı sanatçıya eğlence dolu anlar için teşekkür ederek çiçek hediye etti.

Arsuz’dan, Antakya’dan, İskenderun’dan, Belen’den kısacası Hatay’ın dört bir yanından Arsuz’daki Expo alanına giden binlerce Hataylı, uzun süre konuşulacak, mutlu, huzurlu ve eğlenceli bir geceyi geride bıraktı.

https://www.megamedya.org/2022/04/02/goksel-sarkilarini-expo-2021-hatay-icin-soyledi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat