Şampı̇yon Poyraz Spor

Şampı̇yon Poyraz Spor

İskenderun’da U14 futbol ligi şampiyonu Poyrazspor oldu.

Altınordu İskenderun futbol okulları yetkilisi olan İskenderun poyraz ve gençlik spor kulübü, 2021-2022 futbol sezonu U-14 kategorı̇sı̇ D gurubu’nu lı̇gı̇n bı̇tı̇mine 1 hafta kala  namağlup olarak 9 galibiyet 1 beraberlik ile şampiyon tamamlayan sporcuları ile birlikte Arsuz sahil Sefa Restoran’da düzenlenen kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Hepsi futbol kökenli olan alanında uzman akademik eğitimli beden eğitimi öğretmenleri Sinan Okur, Adem Bodur ve Muhammet Ali Kızılkaya tarafından 2019 yılında kurulan ve 2019-2020 sezonunu U-12 kategorisinde 12 maç 12 galibiyet ile şampiyon olan ancak pandemi nedeniyle 2 sezondur lig oyrayamayan tamamı alt yapısından yetişen efsane kadro kaldığı yerden devam etti.

Temel amacı yetenekli futbolcu adaylarına gelecek hazırlamak olan Poyraz spor Türkiye’nin altın madeni Altınordu fk.’nın yapmış olduğu futbolcu tarama kamplarına katılarak bölgenin değerli futbolcularına imkan sağlamaya yönelik çalışmaya devam ediyor.

Poyraz spor kulüp yönetimi sporcularımıza forma sponsoru olarak kulübe destek veren nebil gold diamond, Turhan Home Center, Çağan Dalgıçlık, Ezgi Döner’e ve

Bedir Türk’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

https://www.megamedya.org/2022/04/01/s%cc%a7ampi%cc%87yon-poyraz-spor/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat