Gökpınar Zeytindalı Derneği Sosyal Sorumluluk Projelerine Hazır

Gökpınar Zeytindalı Derneği Sosyal Sorumluluk Projelerine Hazır

Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Gökpınar Zeytindalı Derneği, gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulla yeni yönetim kurulunu belirledi.

Kurulduğu günden bu yana ilçede birçok sosyal sorumluluk projesinde öncülük eden Gökpınar Zeytindalı Derneği, yönetim kuruluna taze kan sağlamak amacıyla gittiği olağanüstü genel kurulda, gençlik kolları dahil birçok yeni birimi de hayata geçirdi.

Ayrıca; Genel kurul sonrası yapılan ilk toplantıda yönetim kurulu görev dağılımıyla birlikte Gençlik ve Kadın Komisyonlarının kurulması ve aktif çalışmalarının sağlanması karara bağlandı.

Gökpınar Zeytindalı Derneği yeni yönetim kurulunda Çiftçi ve Tüccar Yusuf Gökpınar Başkan, Avukat Haydar Gökpınar Resmi Kurum İşlemlerinden Sorumlu, Çiftçi Haydar Gökpınar Mali İşlerden Sorumlu,   Kartonpiyer Ustası Esnaf Doğan Gökpınar Sivil Toplum Kuruluşları ile Siyasi Parti İlişkilerinden sorumlu, Çiftçi Mahmut Savaş Tarımsal Projelerden Sorumlu, Çiftçi Munah Gökpınar , Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu ile Gazeteci Gökhan Gökpınar Medya ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu olarak yönetim kurulunda yer aldılar.

https://www.megamedya.org/2022/03/24/gokpinar-zeytindali-dernegi-sosyal-sorumluluk-projelerine-hazir/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat