Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası’nda Yılmaz Değirmen Dönemi

Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası’nda Yılmaz Değirmen Dönemi

Olağan Genel kurulunu gerçekleştiren ve üç adayın yarıştığı İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odasında Yılmaz Değirmen Başkanlığındaki yeni yönetim göreve seçildi.

Hatay Esnaf Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz’ün Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda, Başkan Vekili ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz, İskenderun Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin ve İskenderun Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Musa Mert divan üyeliği yaptı.

Hatay Esnaf Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz yaptığı konuşmada, elektrik ve akaryakıt maliyetlerinin esnafın beli büktüğünü belirterek, bu konuda gerekli tüm çalışmaların yapıldığını ve olumlu sonuç almak için de mücadele ettiklerini söyledi.

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun’un gururu olarak Türkiye’de yılın Ahisi seçilen Behzat Böke’yi takdim ederek, her zaman gurur duyduklarını belirtti.

Adaylar Abdulkadir Yardımcıoğlu, Yılmaz Değirmen ve Esat Gümüşbaş’ın kısa birer konuşmasının ardından genel kurul, oy kullanma süreciyle devam etti.

Konuşmaların ardından HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz, üç adayın elini havaya kaldırarak başarılar diledi.

Oy kullanımı tamamlanan genel kurul sonrası yapılan sayımda; Yılmaz Değirmen 139 Oy, Abdulkadir Yardımcıoğlu 56 oy,  Esat Gümüşbaş 49 oy aldı.

Yapılan genel kurul sonrası İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odasında 139 oy alan Yılmaz Değirmen Başkanlığındaki yeni yönetim göreve seçildi.

https://www.megamedya.org/2022/02/28/hizarcilar-ve-mobilyacilar-odasinda-yilmaz-degirmen-donemi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat