Başkan Tosyalı’dan Basın Camiasına, Hizmet Turu

Başkan Tosyalı’dan Basın Camiasına, Hizmet Turu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı basın mensupları ile Millet Parkı içerisindeki Park Kafede kahvaltı programında bir araya gelerek belediyenin çalışmaları bilgiler paylaştı.

Basın camiasının görüş, öneri ve düşüncülerini dinleyerek istişare ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Tosyalı, kahvaltı sonrasında göreve geldiği süre içinde yapmış olduğu hizmetleri basın mensupları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte yerinde inceleyerek bilgiler verdi.

Başkan Tosyalı, “45 mahalleye 250 bin ton asfalt, kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları yaptık. Yeni parklar yaptık, şu anda 128 adet parkımız var. Çevre düzenlemeleri yaptık. 13 sentetik çim saha, 6 basketbol sahası olmak üzere şehrimize yakışır spor sahaları kazandırmayı sürdürüyoruz. Geldiğimizden bu yana mali disiplini önemsiyoruz. 1 Ocak 2019’da 234 milyon TL belediyemizin borç yükü varken, dün itibariyle 165.356.244 TL’ye gerilemiş durumdadır. Çorba ve gıda paketi dağıtımlarımız devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Başkan Tosyalı, öğretmen evi ile ilgili müteahhitle ilgili sorunlar çözüldükten sonra çalışmalara başlanacağını da sözlerine ekledi. Başkan Tosyalı, Ziraat Bahçesi, Feyezan Kanalı, şehir hastanesi, stadyum gibi projelerin de çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

https://www.megamedya.org/2022/02/25/baskan-tosyalidan-basin-camiasina-hizmet-turu/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat