İskenderun Spor’a Protokol Desteği

İskenderun Spor’a Protokol Desteği

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun’da gerçekleşen ‘İskenderun  Spor  ve Bayrampaşa  Spor’  karşılaşmasını  tribünden  izleyerek  kentimizin  gözdesi  turuncu  mavili takımımıza destek oldu.

3. Lig  2. Grup  26. Hafta  maçları kapsamında İskenderun Spor’un kendi evinde ağırladığı ve 20 Şubat 2022  günü  İskenderun  5  Temmuz Stadı’ nda  gerçekleştirilen  İskenderun  Spor – Bayrampaşa Spor karşılaşması her iki takımın başarılı  mücadelesiyle  2 – 2 skor ile berabere tamamlandı.

Söz   konusu maça; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Abdülkerim Güven, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Taraftarlar ve spor camiası katıldı.

İskenderun Spor’un teknik ve idari yöneticileri ile tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, bütün müsabakalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

https://www.megamedya.org/2022/02/21/iskenderun-spora-protokol-destegi-2/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat