ARİAD Başkanı Adnan Ağır: ‘Üyelerimizle Büyüyoruz’

ARİAD Başkanı Adnan Ağır: ‘Üyelerimizle Büyüyoruz’

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) yeni üyelerle güçlenerek büyümesini sürdürüyor. Gerçekleştirdiği prestijli projeler ve alanında yetkin üyeleriyle adından söz ettiren ARİAD’a, başta Arsuz ilçesi olmak üzere Hatay’ın birçok bölgesinde hizmet veren firmalar üye oldu.

Dernek Başkanı Adnan Ağır, “ARİAD ailesi her gün daha çok büyüyor ve başarılı projelerin altına imza atıyor. Hedeflerimiz de ailemizle orantılı olarak büyüyor” dedi.

Adnan Ağır dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek, hedeflerini anlattı. Başkan Ağır açıklamasında, “ARİAD yeni üyelerle ailesini büyütmeye devam ediyor. Aramıza yeni 3 üye Mesut Kırtasiyenin sahibi Mustafa Ağır, Cengizoğlu Yapı Denetim firmasının sahibi Cem Cengizoğlu, DA Yapı İnşaat firmasının sahibi aynı zamanda İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar’da katıldı. Ailemiz büyürken biz de yönetim olarak projelerimizi ve hedeflerimizi üst çıtalara taşıyoruz. Üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek aralarındaki iş birliklerinin artmasını sağlamaya yönelik çalışmalarımıza da devam edeceğiz. Hem topluma hem de Türkiye’ye faydalı olmak için üyelerimizle çalışıyoruz” diye konuştu.

Dernek olarak iş insanları, sanayici, ticaret ve esnaflara fayda sağlayıp, sorunlarına çözüm bulma adına faaliyet gösterdiklerini belirten Başkan Ağır, ARİAD’ın siyasi oluşumun dışında olduğunu ifade ederek,  “Dernek yönetimimizde çeşitli siyasi görüşlerden arkadaşlarımız bulunuyor. Bizler yola çıkarken iş insanı, sanayici, esnaf ve ticaret erbabına katkı sağlamak için çıktık. Aynı şekilde bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte belli periyotlar halinde üyelerimize ziyarette bulunuyoruz. Yine çeşitli konularda üyelerimize sertifika kazandırmak için kurs çalışmalarımız var. Dernek olarak çalışmalarımız hakkında üyelerimizi ve kamuoyunu bilgilendiriyoruz” şeklinde konuştu.

ARİAD’ın bünyesine yeni katılan Mesut Kırtasiyenin sahibi Mustafa Ağır, Cengizoğlu Yapı Denetim firmasının sahibi Cem Cengizoğlu, DA Yapı İnşaat firmasının sahibi aynı zamanda İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar’da ARİAD’ın üyesi olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

https://www.megamedya.org/2022/02/10/ariad-baskani-adnan-agir-uyelerimizle-buyuyoruz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat