Sağlıklı Su için ‘Şahin Su Arıtma Sistemleri’ Hizmetinizde

Sağlıklı Su için ‘Şahin Su Arıtma Sistemleri’ Hizmetinizde

Kurtuluş Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde hizmet veren Şahin Su Arıtma Sistemleri işletmecisi Talat Ramazan Şahin, ‘Suya dair her şey’ sloganıyla yola çıkarak, müşterilerine ham su analizinden başlayarak sistemin kurulumundan sonraki tüm servis dönemlerine kadar her konuda çözüm ortaklığı yapan bir firma olduklarını belirtti.

Sağlıklı su içmenin tüm vücut fonksiyonlarında etkili olduğunu ifade eden işletmeci Şahin, “İnsan vücudunun üçte ikisinin su olduğu düşünülürse, suyun neden vücut için sağlık pınarı olduğu anlaşılabilir. Arıtılmış su içmenin avantajları ise, arıtılmış su insan sağlığına zararlı olabilecek hiçbir kimyasal içermez. Tüm katkı ve kirletici maddelerden arındırıldıktan sonra geriye tertemiz canlandırıcı su tadından başka hiçbir şey kalmaz. İçerken tat alacağınız koca bir bardak su hayal edin. Suyun sağlık için faydaları, daha çok enerji verir. Daha iyi performans sağlar, fazla kilolar verilir. Baş ağrısı ve baş dönmesini azaltır. Sindirim ve gıdaların enerjiye dönüştürülmesine yardımcı olur” ifadelerine yer verdi.

Firmaları hakkında da bilgiler veren Şahin, “3 yıl garantili cihazlarımızla 10 yıl parça güvencesi sunmaktayız. Her marka teknik servis, bakım ve onarım ile taze, berrak, kaliteli, ekonomik su ile sağlıklı su üretmek için bize ulaşın. Telefonlarımız: 0326 613 00 93 ve 0505 758 06 00” dedi.

??????????????????????????????????????????????????????????
https://www.megamedya.org/2022/02/08/saglikli-su-icin-sahin-su-aritma-sistemleri-hizmetinizde/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat