Büyük Hedeflerimiz Var!

Büyük Hedeflerimiz Var!

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurulu, 16 Ocak 2022 Pazar günü saat 10.00’da Ramada Otel’de gerçekleştirilecek. Hak İş Konfederasyon İl Başkanı ve Özçelik İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, “Gözbebeğimiz Öz Çelik-İş sendikamızın en güçlü kalelerinden biri olan İskenderun şubemizde Pazar günü Şube yönetim seçimleri ile birlikte yeni bir döneme girmiş olacağız” dedi.

Başkan Güngör, “Boş vaatler ile gelmediğimiz bu görevlere bugün de birlik, beraberlik ve vizyoner bir sendikacılık için talibiz. Bu bölgenin fabrikalarında görev yapan emekçi kardeşlerimizin haklarını geliştirmekten, ekmeğimizi büyütmekten, beraberlik ve huzur ortamını temin etmekten ve teşkilatımızı daha büyük hedeflere taşımaktan başka gündemimiz olmayacaktır. Bunların temini için tüm emekçi kardeşlerimizle birlikte Hak-İş konfederasyonumuz ve Öz Çelik-Sendikamızın belirlediği çizgide inançla ve kararlılıkla yürümeyi sorumluluğumuzun bir parçası olarak görmekteyiz.

Kıymetli emekçi kardeşlerim; her başlangıcın bir imkan oluşturacağından hareketle şubemiz seçimlerinin birçok fırsatı da beraberinde getireceğini unutmayalım.

Birlik ve beraberlik içinde yürüttüğümüz hak mücadelemiz işyerlerimizin çalışma barışı içinde büyümesine katkı sağlayacaktır. Büyüyen işyerlerimiz bölgemizin kalkınmasına ve gençlerimize iş imkanı sağlamasının yolunu açacaktır.

Birlik ve beraberlik ile güçlü yönetim hem sendikamızı hem de konfederasyonumuzu emek Hareketi içinde hak ettiği yere taşıyacaktır.

‘Hayırlara Vesile Olsun’

Bu duygularla hedeflere hep birlikte yürümenin heyecanı içinde ve tek bir emekçi kardeşimin bile ötekileştirilmemesi ilkesi içinde olan demokratik ortamda oluşturduğunuz delege seçimlerinden sonra şube yönetim kurulu seçimlerimizin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin” dedi.

https://www.megamedya.org/2022/01/13/buyuk-hedeflerimiz-var/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat