Arsuz Belediyesi Kış Olumsuzluklarına Karşı Teyakkuzda

Arsuz Belediyesi Kış Olumsuzluklarına Karşı Teyakkuzda

Arsuz Belediyesi, kışın gelmesiyle birlikte artan yağışların etkisi ile oluşabilecek olası sel ve olumsuzluklara karşı işini şansa bırakmıyor.

Arsuz Belediyesi ekipleri, olası bir olumsuzluk yaşanması durumunda müdahale etmek adına mesai saati gözetmeksizin teyakkuzda bekliyor. Oluşturduğu ekiplerle ilçe genelinde oluşabilecek olumsuzluklara karşı gerekli önlemleri alan Arsuz Belediyesi, vatandaşların yağış nedeniyle mağdur olmaması için sabaha kadar nöbet tuttu. Bu nöbetlerin yağış devam ettiği sürece devam edeceğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Biliyorsunuz ki geçmiş yılarda ilçemizin bazı mahallelerinde aşırı yağışlardan dolayı bir takım sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntıların bir daha yaşanmaması ve erken müdahale etmek adına ekiplerimiz hazırda bekliyor. Tüm saha personelimizle birlikte teyakkuzda bekliyoruz. Tüm mahallelerde ekipler kurduk. Vatandaşlarımızdan, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları durumunda 444 7 922 numaralı kriz masamızı aramalarını rica ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

https://www.megamedya.org/2022/01/11/arsuz-belediyesi-kis-olumsuzluklarina-karsi-teyakkuzda/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat