‘Gündemin Nabzı’ Mega Radyo’da Attı

‘Gündemin Nabzı’ Mega Radyo’da Attı

Radyo Mega stüdyolarında, ‘Mega Medya Grubu’ Haber Müdürü Şirvan Selçuk moderatörlüğünde ‘Gündemin Nabzı’ isimli yepyeni bir programa start verildi.

CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, Gazeteci Erdal Yılmaz ile Moderatör Şirvan Selçuk’un sunduğu ‘Gündemin Nabzı’ programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İskenderun’un tek radyosu Mega Radyo’ya konuk olan CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin; ülke ekonomisi, güncel olaylar, asgari ücret, yeni yılla birlikte gelen zamlar, dolar kuru ve vatandaşların sorunları gibi konularda önemli bilgileri dinleyicilerle paylaştı.

Ülke içinde yaşanan sorunlar hakkında konuşan CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin; “Bütün vatandaşlarımız 2022’nin ilk gününde vatandaşlarımız yağmur gibi zamlarla uyandı.  Verdikleri yeni asgari ücretle övünürken asgari ücret milletin cebine girmeden yok oldu. İnsanların alım gücü kalmadı. Çin’den daha düşük asgari ücret ödüyoruz. Bu gidilen yol yol değil. Enflasyon %80 lere dayandı. Orta Vadeli Programda 2021 yılı enflansyon öngörüsü %16,2 idi. Bu rakamı TÜİK bile tutturamadı. TÜİK enflasyonu %13,58 artışla %36,8 olarak açıkladı. ENAG’ın açıkladığı rakamlara göre; Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi Aralık ayında %19.35 arttı, 2021 yılındaki artışı ise %82.81 olarak gerçekleşti. Her gün artan fiyatlar, hayat pahalılığı, gelen zamlar gerçek enflasyon rakamlarını ele veriyor! Yönetemiyorlar, hemen seçim olmalı.” dedi.

Program sonunda Mega Radyo stüdyolarında ağırlanmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Av. Suzan Şahin; “Basına sonsuz sansür ve baskıların olduğu bu dönemde sorumluluk bilinci ve cesaretle, ‘Gündemin Nabzı’ programını planlayan başta Mega Radyo sahibi Sabahattin Uygun ve ekibine teşekkür ediyor ve gönülden kutluyorum. Sürdürülebilir ve başarılı programları olmasını diliyor, basına özgürlük dileğiyle 2022 yılının sağlık, huzur ve sevgi getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan ‘Gündemin Nabzı’ söyleşi programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Haber Müdürü Şirvan Selçuk ve Gazeteci Erdal Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert ve Ali Kemal Zerenli yönetti.

https://www.megamedya.org/2022/01/04/gundemin-nabzi-mega-radyoda-atti/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat