‘Ak Parti Teşkilat Akademisi Hatay’da’

‘Ak Parti Teşkilat Akademisi Hatay’da’

Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı koordinasyonunda, ‘Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin’ mottosuyla başlatılan ve Türkiye’nin her şehrinde düzenlenen, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, il ve ilçe yönetimlerini kapsayan akademi programları, parti yöneticileri, mevcut ve eski bakanlar, milletvekilleri, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazetecilerin eğitimleriyle devam ediyor.

18 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan eğitimlerin ilki saat 09:00-11:00 saatleri arasında motivasyon konusuyla Şaban Kızıldağ tarafından verilecek. İkinci eğitim saat 11:15-12:00 saatleri arasında savunma, sanayi, teknoloji ve ulaştırma alanlarında Mehmet Şahin tarafından verilecek. Diğer eğitimler ise sırasıyla şöyle; Saat 12:15-13:00 siyasal iletişim ve yeni medya Hikmet Genç, Saat 14:00-15:00 AK Parti demokrasi yolculuğu ve lider Hayatı Yazıcı, 15:00-16:00 Sessiz devrimler çağı Taner Yıldız, Saat 16:15-17:15 AK değerler İsmail Kılıçarslan.

Teşkilat Akademisi eğitimleri, “AK Parti ile Demokrasi Yolculuğu”, “Savunma Sanayi”, “Teknoloji, Ulaştırma”, “Teşkilatın El Kitabı”, “Reformcu AK Belediyecilik”, “Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye”, “Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar”, “AK Değerler”, “Siyasal İletişim ve Yeni Medya”, “Etkili İletişim ve Motivasyon” başlıklarından oluşuyor. AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, dünya ölçeğinde bu denli yaygın ve sistematik bir siyasi parti eğitim programı gerçekleşmediğini belirtti. Yeşildal, Verilen eğitimlerin içerikleri teşkilat mensuplarının katılımıyla hazırlanan eğitim ihtiyaçları analizine göre belirlendi. 2023 seçimlerine altyapısıyla, birikimiyle, enerjisiyle ve özgüveniyle her zamanki gibi çok güçlü bir AK Parti olarak gireceğiz.” ifadelerini kullandı.

https://www.megamedya.org/2021/12/17/ak-parti-teskilat-akademisi-hatayda/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat