Asya Psikoloji Merkezi Birinci Yılını Kutladı

Asya Psikoloji Merkezi Birinci Yılını Kutladı

2020 yılı Aralık ayında hizmet vermeye başlayan Asya Psikoloji Merkezi kuruluşunun birinci yılını kutladı.

Çocuk, ergen ve yetişkin psikolojisi alanında çalışmalar yapan Psikolog Çiğdem Çetinkıran, birçok farklı kurum ve alanlarda gönüllü olarak staj ve klinik çalışmalarında bulunduktan sonra İskenderun’da merkezini açtı.

Psikolog Çetinkıran, Ruh ve beden sağlığı bütün bireyler yetiştirmeyi hedefleyen, çocuk, ergen, yetişkin, aile, çift ve kurumlara danışmanlık hizmeti vermekte olup profesyonel olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yaklaşık bir yılı aşkın süredir Asya Psikoloji Merkezi’nin faaliyette olduğunu belirten Psikolog Çiğdem Çetinkıran, “Yeni projelerimle çalışmalarımı sürdürüyorum.  1. yaşında olan Asya Psikoloji Merkezi’mizin gelecekteki hedefi Hatay’da Ruh Sağlığı alanında bilinçlendirme ve geliştirme amaçlı birçok seminer ve eğitimlerdir. Bütüncül bakış açısıyla olay ve süreçleri değerlendiren, bireylerin yaşam kalitesini yükselterek, yaşam boyu eğitim, gelişim ve dönüşüm sağlayan, kurumların ve bireylerin büyüme yolculuğuna profesyonel bir çizgide eşlik ederek, etik ilkelere bağlı, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Uluslararası standartlarda eğitim ve organizasyonlar düzenleyen, güvenilir, sektöründe öncü bir kurum olarak Asya Psikoloji Merkezi’mizi ziyarete bekliyoruz” diye konuştu.

Aynı zamanda Gençlik Spor Bakanlığı’nın İ.M.D.A.T. Projesi Hatay gönüllüsü olan Psikolog Çiğdem Çetinkıran proje hakkında da bilgiler vererek, başarısız intihar girişiminde bulunmuş kişilere ücretsiz danışmanlık desteği sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Asya Psikoloji Merkezi’nde meslektaş ve arkadaşlarından oluşan birinci yıl kutlama programı hatıra fotoğraf çekimi akabinde pasta kesimi ile son buldu.

https://www.megamedya.org/2021/12/09/asya-psikoloji-merkezi-birinci-yilini-kutladi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat