İGC’den Başkan Gül’e İadeyi Ziyaret

İGC’den Başkan Gül’e İadeyi Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda genel kurulunu yaparak göreve başlayan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti.

İade-i ziyarette konuşan İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar, Belediye Başkanı İbrahim Gül’e Kuran-ı Kerim sundu. Nazik kabulünden dolayı teşekkür ederek, “Belen ve İskenderun bir bütündür. Sizinle birlikte bu bütünlük bir kez daha pekişmiş oldu. Siyasetteki deneyiminiz ve toplumsal bakış açınızla Belen’e yeni bir vizyon getirdiniz. Sizin bu bilgi ve deneyiminiz Belen Belediyesi’ne kurumsallaşmak şeklinde yansıdı.” diye konuştu.

İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulunu konuk etmekten dolayı memnuniyetini dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen’in yöresel ürünlerini tanıtan hediye sepeti sundu.

İGC çalışmaları ve Belediye hizmetlerine üzerine sohbet edilen programda Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “İlçemiz ve bölgemiz adına Atik mahallemizde 55 dönüm üzerine yapımı başlayacak ve yılın belli zamanlarında yarış etkinliklerine ev sahipliği yapacak ve sporcu kardeşlerimizin yıl boyunca antrenman yapabilecekleri kalıcı bir yarış pistinin müjdesini vererek, inşallah ileriki zamanlarda Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapmak istediğini belirtti.

Fen işleri, park bahçe, temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki yaptığı çalışmaları üzerine de sohbet eden Başkan Gül, kurumumuzun yaptığı çalışmaları kamuoyuna aktarmamıza vesile olan ve en önemli kurumlarımızdan olan gazetecilerimizin nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederek, İGC yönetimine yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizler bölgemizi, kurum ve kuruluşlar olarak birlikte kalkındırmalıyız”. İfadelerini kullandı. Belediye Başkanı ve gazeteciler ziyaretin anısına objektiflere poz verdiler.

https://www.megamedya.org/2021/12/07/igcden-baskan-gule-iadeyi-ziyaret/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat