Öğretmenler ‘Hatay’a Hayat Ol’du

Öğretmenler ‘Hatay’a Hayat Ol’du

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen öğretmenler, İskenderun’da buluştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “Ülkemizin 81 İlinden “Hatay’a Hayat Ol Projesi” kapsamında ilimize gelerek farklı bölgelerde fidan dikim etkinliğine katılan değerli öğretmenlerimizi kentimizde konuk ettik “dedi. 

Düzenlenen organizasyon hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bölgemizdeki yangınlarda zarar gören alanları yeniden yeşertme çalışmalarına destek olmak adına internet üzerinden bir araya gelen gönüllü öğretmenlerimizi kentimizde ağırladık. Belediyemizin 3 Nolu sosyal tesisinde ağırladığımız Sevgili Öğretmenlerimize düzenledikleri anlamlı projelerinden dolayı teşekkürlerimizi ilettik” şeklinde konuştu.

Proje gönüllü Öğretmenler, “Hatay’da İskenderun’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Yangında zarar gören yerlerde fidan dikimi gerçekleştirdik. İskenderun’da bizleri ağırlayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya, orman işletme görevlilerine ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Orman ve Çevre bizler ve tüm canlılar için çok önemli” şeklinde görüş beyan ettiler.

Öğretmenler daha sonra İskenderun sahilinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

https://www.megamedya.org/2021/11/23/ogretmenler-hataya-hayat-oldu/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat