Musa Salık’tan Ankara Çıkarması

Musa Salık’tan Ankara Çıkarması

Anadolu Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen başkanlığındaki heyet Ankara’da birtakım ziyaretlerde bulundular.
İlk görüşmelerine TBMM’de başlayan heyet, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a, ardından da TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz’a TBMM’de konuk olan heyet 4 sayfalık korucu taleplerini ilettiler.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da ziyaret eden heyet, çalışmalarıyla ilgili Bakan Soylu’yu bilgilendirirken Güvenlik Korucuları’nın sorun ve taleplerini iletti. Salık görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Gecenin geç saatinde bizlere vakit ayıran ve korucularımızın sıkıntılarını pür dikkat dinleyen Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.” Dedi.
Ziyaretlerine devam eden Başkan Musa Salık, Anadolu Güvenlik Korucuları Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tatlı ve Van Korucu Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i ziyaret etti. Orgeneral Çetin, bölgede görev yapan korucuların ve federasyonların faaliyetlerinin konuşulduğu görüşmeden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Heyet Dışişleri Bakan Yardımcısı Selim Kıran, Ak Parti Niğde, Bingöl, Adana Osmaniye Milletvekilleri ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’u ziyaret etti.
Son olarak Federasyon Başkanı Salık ile Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tatlı, Jandarma Komando Özel Asayiş Tugay Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaddin Cavlık, Komutan Yardımcıları Albay Faruk Kasar ve Albay Süleyman Küçükkarağaç’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

https://www.megamedya.org/2021/11/15/musa-saliktan-ankara-cikarmasi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat