7’den 70’e Ata’mızın Huzurundayız!

7’den 70’e Ata’mızın Huzurundayız!

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete İntikali’nin 83. Yıl dönümü münasebetiyle İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda anma töreni yapıldı.

Atatürk Anıt Alanı’nda gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni’nde; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Hakan Tutucu ile İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından Ata’mızın manevi huzuruna çelenk sunulmasının müteakibinde Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımız bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete intikal eden tüm aziz şehitlerimiz ve şehadete şahitlik yapan kahraman gazilerimizin anısına sivil savunma sirenlerinin eşliğinde iki dakika saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşımız okundu.

Söz konusu tören ve etkinliklere; Kaymakam İskender Yönden’ in yanı sıra İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürleri, Siyasi Partiler İlçe Teşkilatları Başkanları, STK’ların Temsilcileri, Şehit Yakınları ve Muharip Gaziler, idari, adli ve askeri erkan, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler, basın mensupları ve bir çok vatandaş katıldı.

https://www.megamedya.org/2021/11/10/7den-70e-atamizin-huzurundayiz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat