Kızılay Haftası Kutlu Olsun!

Kızılay Haftası Kutlu Olsun!

Türk Kızılay İskenderun Şubesi, Kızılay Haftası nedeniyle tüm okullarda yardımlaşma ve dayanışma bilincini aşılamak amacıyla seferberlik başlattı.

Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleşen etkinlikte, Kızılay’ın hizmetleri anlatıldı, stantlarda eğlenceli eğitim çalışmaları yapıldı. Oyun alanlarında sandalye kapmaca, halat çekme ve daha birçok oyunlar oynatılarak çocuklara yardımlaşma ve dayanışma konusunda bilinç oluşturulması sağlandı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Mili Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ramazan Onatça, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin keyifli anlar yaşadıkları Kızılay Haftası etkinliğinde açıklama yapan Kaymakam Yönden, Kızılay’ın Covid 19 Pandemi sürecinin ilk gününden bu yana yaptıklarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

Kızılay Başkanı Recep Sivri ve ekibini tebrik eden Kaymakam İskender Yönden, okullarda ihtiyaç sahibi çocukların giyim, kırtasiye, erzak gibi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da yoğun bir çaba içinde olduğuna vurgu yaparak, teşekkür etti.

Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri de yaptığı açıklamada, her şart ve koşulda halkının yanında olmaya devam eden Kızılay’ın çalışmalarını aralıksız sürdürdüğüne dikkat çekerek, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın ihtiyaç sahiplerinin yanında yer alırken can siperane çalışan tüm ekibine ve destek veren Kaymakam İskender Yönden’e teşekkür etti.

Recep Sivri, okullarda öğrencilerin Kızılay Gönüllüsü olmalarını da istediklerini söyledi.

Çocuklara çeşitli hediyelerin dağıtıldığı, eğlenceli oyunların oynatıldığı Kızılay Haftası etkinliğinde kurulan tanıtım ve eğitim istasyonlarında çocuklara eğlenceli bir dilde yapılan çalışmaları anlatan Şube Müdürü İlk Yardım Eğitmeni Sevilay Bulutlu, Personel Şefi ve Sosyal Yardımlar Sorumlusu Seden İlhan, Kızılay Hatay Mobil Psikososyal Hizmet Takımından Serap Ateş, İskenderun Çocuk Koruma Merkezi Müdürü Mustafa Alkan ve Personelleri, Genç Kızılay Ekibi yaptıkları çalışmalarla Kaymakam İskender Yönden ve tüm katılımcılardan büyük takdir topladılar.

https://www.megamedya.org/2021/11/04/kizilay-haftasi-kutlu-olsun/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat