İskenderun Körfezi Açık Deniz Yüzme Maratonu Tamamlandı

İskenderun Körfezi Açık Deniz Yüzme Maratonu Tamamlandı

Adana’nın Yumurtalık ilçesinden başlayan 1. İskenderun Körfezi Açık Deniz Yüzme Maratonu İskenderun Sahili’nde 38 kilometre ile en uzun mesafe olarak başarıyla tamamlanmasının ardından bugün ödül töreni gerçekleştirildi.

Yaklaşık 38 kilometreyi 12 saat 47 dakikada tamamlayan sporculardan birinci olan Ümit Kemal Cengiz ve maratonu 17 saatte tamamlayarak ikinci olan Emre Seven’e kupa madalyaları takdim edildi. İskenderun 3 nolu sosyal tesisinde tören öncesi sporcular ve protokol üyelerinin katılımıyla kahvaltı yapıldı.

Türkiye’yi dünya açık deniz yüzme liginde üst sıraya taşıyan maraton yarışını tamamlayan sporcular Ümit Kemal Cengiz ile Emre Seven’e kupa ve madalyaları protokol tarafından verildi.

Ayrıca, 1. İskenderun Körfezi Açık Deniz Yüzme Maratonunun başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçenlere de plaket takdim edildi.

Kupa ve madalya törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İSTE Öğretim Görevlisi Dr. Vahit Çalışır, Boğaziçi Olimpik Yüzme Spor Kulübü Başkanı Ahmet Selami Vanlı, İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Esma Gülay, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve sporcular katıldı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirildiği böylesi önemli bir yarışmanın İskenderun’da yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Boğaziçi Olimpik Yüzme Spor Kulübü Başkanı Ahmet Selami Vanlı, evsahipliklerinden dolayı İskenderun’daki ilgili ve yetkili tüm kurumlara teşekkür etti.

Etkinliğe destek veren herkese teşekkür eden İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, seneye ulaslararası bir düzeyde yarışma yapılacağını ve dünya yüzme  litaraturune eklenecek bir yüzme etkinliği düzenleyeceklerini söyledi.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Esma Gülay ise emeği geçen herkese teşekkür ederek sporculara ve yetkililere plaket takdim etti.

https://www.megamedya.org/2021/10/25/iskenderun-korfezi-acik-deniz-yuzme-maratonu-tamamlandi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat