TU-FAN Elektrik’ten Vekil Özel’e Değerli Hediye

TU-FAN Elektrik’ten Vekil Özel’e Değerli Hediye

Tu-Fan Elektrik İnşaat Sahibi Mustafa Tufan ile Şirket Satınalma Müdürü Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’i AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’ndaki makamında ziyaret ederek, imalatı devam eden Arsuz Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi verdi.

Tu-Fan Elektrik İnşaat Sahibi Mustafa Tufan ile Şirket Satınalma Müdürü Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz, Milletvekili Abdulkadir Özel’e  el emeği göz nuru Ayyıldızlı Al Bayrak üzerine Arapça harflerle Allah ve Muhammed yazılı tabloyu hediye ettiler.

İskenderun KYK yurdu ve bir çok cami projesi ile Arsuz Devlet Hastanesi’nin elektrik taahhüt işlerini üstlenen Tu-Fan Elektrik İnşaat Sahibi Mustafa Tufan ile Şirket Satınalma Müdürü Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz, bölgede hayata geçirilen ve yakın gelecekte hayata geçirilecek devlet yatırımlarının gerçekleşmesine büyük emeği olan Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Şirket sahibi Mustafa Tufan, bölgeye değer katan, toplumun ihtiyaçlarını karşılayan tüm devlet yatırımlarının gerçekleşmesinde emeği ve gayretlerinden dolayı Vekil Abdulkadir Özel’e teşekkür ederek, “Arsuz uzun yıllardır hastane özlemi çekerken sizlerin gayret ve çabalarınızla inşaat imalatında hızla ilerliyoruz. Projeyi büyüterek ilçenin geleceğine sunduğunuz katkı o kadar önemli ve değerli. Bölgemizde devlet yatırımlarının kazandırılması toplumun ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında paha biçilmez birer servettir. İskenderun, Arsuz ve Belen ile tüm Hatay’a kattığınız ve katacağınız değerler için minnettarız ve her zaman yanınızdayız” dedi.

Şirket Satınalma Müdürü Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz da, bir Arsuz’lu olarak bölgenin gelişmesi, büyümesi ve devlet yatırımlarından hak ettiği payı alması konusunda sarfettiği çaba için Vekil Abdulkadir Özel’e teşekkür etti ve “Önümüzdeki günlerde Arsuz Devlet Hastanesi’nin elektrik donanımında montaj aşamasına geçerek, yaz sezonu öncesi hizmete girmesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Çabalarınıza ve desteğinize yakışır bir sonuç almak için de titiz bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

Milletvekili Abdulkadir Özel de, Tu-Fan Elektrik İnşaat Sahibi Mustafa Tufan ile Şirket Satınalma Müdürü Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz’a ziyaretleri, yaptıkları işlerdeki başarıları ve de el emeği göz nuru Ayyıldızlı Al Bayrak üzerine Arapça harflerle Allah ve Muhammed yazılı tablo için teşekkür etti.

https://www.megamedya.org/2021/10/23/tu-fan-elektrikten-vekil-ozele-degerli-hediye/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat