ICWET’21 Sona Erdi

ICWET’21 Sona Erdi

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Kaynak Teknolojileri Konferansı ve Sergisi (ICWET) sona erdi.

Bölge ve ülke için önemli etkinliklere ev sahipliği yapan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Kaynak Teknolojileri Konferansı ve Sergisi’ni (International Conference on Welding Tecnologies and Exhibition- ICWET) tamamladı. İki gün boyunca kaynak teknolojileri alanında uzman kişiler konferansta sunumlar yaparken, kaynak teknolojileri sergisi de ziyaretçilere açıktı.

Çok sayıda araştırmacının kaynak teknolojileri ve geleceği ile alakalı yüz yüze ve çevrimiçi sunumlar yaptığı konferansı, Türkiye’den ve dünyadan pek çok sayıda kişi takip etti. Altıncı kez sanayi sektörü ile akademiyi bir araya ICWET’21 konferansının sosyal programı kapsamında katılımcılar Cuma günü İskenderun ve Hatay gezisi yapacak.

Ülkemizin önde gelen sanayi bölgelerinden olan İskenderun’da konferansa ev sahipliği yapmaktan ötürü memnuniyetlerini dile getiren İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Sanayi- akademi iş birliği için güzel bir örnek olan ICWET’e bu yıl ev sahipliği yaptık. İş sahası için oldukça kıymetli olduğuna inandığımız kaynak teknolojilerine, teknik bir üniversite olarak verdiğimiz önemin göstergesi Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi’dir. İSTE bünyesinde yapılan tüm çalışmaların birbiriyle uyumlu ve birbirini destekler nitelikte olması gayesindeyiz. Her şey bölgemiz, ülkemiz ve öğrencilerimiz için” dedi.

Ayrıca, konferansın çarşamba akşamı düzenlenen gala yemeğinde karşılıklı teşekkür plaketi takdimi yapıldı.

https://www.megamedya.org/2021/10/15/icwet21-sona-erdi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat