Yeni Hükümet Binasına Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Yeni Hükümet Binasına Hayırlı Olsun Ziyaretleri

AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret ederek, kaymakamlığın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundular. Heyet, yeni hizmet binasının hayırlı olması dileyerek, şeref defterini imzaladı.  

Ahilik Haftası Kutlandı

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Başkan Vekili/Şoförler ve Otomobilciler Odası İskenderun Şube Başkanı Erol Akın ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, yüzyıllar öncesinden günümüze ışık tutan ahilik geleneğini yaşatmak adına düzenlenen 34. Ahilik Haftası münasebetiyle Kaymakam İskender Yönden’e ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında; Yılın Ahi’si ve hatta Ticaret Bakanlığının tensipleriyle Türkiye’nin Ahi’si olarak seçilen Heykel ve Rölyef Ustası Behzat Böke’ye ahilik kaftanı giydirildi.

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, HESOB Yönetimi ve oda başkanları Ahilik Haftası dolayısı ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Tosyalı, Belediye olarak her zaman esnafların yanında olduklarını dile getirerek tüm esnafların ahilik haftasını kutladığını belirtti.

https://www.megamedya.org/2021/09/14/yeni-hukumet-binasina-hayirli-olsun-ziyaretleri/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat