Kaymakam Musa Sarı Basınla Vedalaştı

Kaymakam Musa Sarı Basınla Vedalaştı

İzmir Kemalpaşa Kaymakamlığına atanan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ne veda ziyaretinde bulundu. İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Kaymakam Sarı’nın ziyaretine basın mensupları da katılım gösterdi.
Kaymakam Sarı, karşılıklı samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette, ‘mesai arkadaşlığı yaptık’ dediği basın mensuplarından helallik istedi. Basının desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Kaymakam Sarı, bu anlamda cemiyetten herkesin desteğini gördüklerini, ilkeli bir anlayışla karşılaştıklarını kaydederek teşekkürlerini iletti.
Son dört ay içinde arka arkaya kaybettiğimiz meslektaşlarımız Semir Yazıcı ve Hilmi Diken’in de büyük değerler olduğunu kaydeden Kaymakam Sarı, merhum gazetecileri de saygıyla yad etti.
Tebdili mekanda fayda olduğunu da sözlerine ekleyen Kaymakam Musa Sarı; “Arsuz’a yeni gelecek olan arkadaşım belki benim göremediğim şeyleri görecek, ben de gittiğim yerde öyle olacağım” derken yer değişimlerinin önemine değindi.
Basın mensupları adına söz alan İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de Arsuz’a verdiği hizmetler için Kaymakam Sarı’ya teşekkür ederken, yeni görev yerinde başarılar diledi.

https://www.megamedya.org/2021/08/25/kaymakam-musa-sari-basinla-vedalasti/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat