Başkan Gül’den Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Gül’den Kurban Bayramı Mesajı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gül mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yüce Rabbime binlerce kez hamd-ü senalar olsun ki millet olarak bizleri bir Kurban Bayramı’na daha ulaştırdı.

Kıymetli vatandaşlarımızdan ilk dileğim, özel araçlarıyla bayram tatiline çıkacak olan tüm kardeşlerimden gidiş ve dönüş yolunda trafik kurallarına uyarak sevdiklerine sağ salim ulaşmaları. İkincisi ise doğada pikniğe giden kardeşlerimden orman yangınlarına sebep olabilecek durumlara karşı çok dikkatli olmalarını rica ediyorum.

Pandemi nedeniyle çok zor günler geçirdiğimiz son iki yılda, sevdiklerimizle sıkı sıkıya sarılamadığımız bayramlar geçirdik. Bu kötü günler aslında bizlere çok şeyi öğretti. Kardeşliğin, bir arada olmanın, mutluluğu ve hüznümüzü, sevdiklerimizle paylaşamamanın ne kadar üzücü ve önemli olduğunu gösterdi.

Şimdi bizlere düşen en önemli görev ise karamsarlığı bir yana bırakarak geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımıza güzel yarınlar inşaa etmek. Kısır çekişmelerle zaman kaybetmeden bir araya gelerek tek vücut olmak. Sevgiyi, dostluğu, kardeşliğimizi pekiştirmektir.

Bilindiği gibi Kurban aslında paylaşmanın, cömertliğin ve kalpleri fethetmenin en güzel ve duygusal bir fırsatıdır. Rabbim yaptığımız ibadetleri ve kestiğimiz kurbanların hayırlarını kabul eylesin. İslam âlemin de yaşanan sıkıntı ve insan onuruna yakışmayan zulümlerin bir an önce son bulmasını yüce Rabbimden diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Vatanımızın her karış toprağını kanıyla sulayan Şehitlerimizi, kahraman Gazilerimizi ve onların mukaddes ailelerini saygıyla anıyor, Belenli hemşerilerim olmak üzere, tüm din kardeşlerimin Mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Bayramımız mübarek olsun.”

https://www.megamedya.org/2021/07/19/baskan-gulden-kurban-bayrami-mesaji/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat