İTSO Heyeti B2B Toplantısına Katıldı

İTSO Heyeti B2B Toplantısına Katıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, (Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile Görüşerek iki ülke arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerde bulundular.

Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Hataylı ve Kırgız iş insanları B2B toplantısı gerçekleştirdi.

Hatay’ın ulusal ve uluslararası ticaret hacmi ile ilgili HBB Başkanı Lütfü Başkan ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay’ın tarihi, ekonomik, sosyal ve kültürel yapısı ile ilgili bilgiler verdiler.

Hataylı ve Kırgız İş İnsanları arasında birebir gerçekleşen B2B görüşmelerde çeşitli konularda ticaret ve iş bağlantıları da yapıldı.

Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Marat Şarşekeev ve Kırgızistan ile Türkiye Ticaret ve Sanayi Odalarının Forumu Eş başkanı Nurlan AZIGALİEV İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdiminde bulundu

Kırgızistan’daki y ticaret hacminin arttırılması için gerçekleşen B2B toplantısına İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) ve Antakya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

https://www.megamedya.org/2021/07/09/itso-heyeti-b2b-toplantisina-katildi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat