Sayfayı Yenile29 Mart 2024 Cuma

Limak’tan İskenderun’a ‘Kurbanlık Pazarı’ Jesti

Limak’tan İskenderun’a ‘Kurbanlık Pazarı’ Jesti

İskenderun halkı, bu yıl LİMAK’ın jesti sayesinde, kurbanlık alış-verişini rahat ve ferah bir alanda yapacak. Limak yetkilileri, kullanım hakkını elinde bulundurdukları deniz manzaralı geniş alanı Kurbanlık Pazarı yapılmak üzere belediyeye tahsis etti.

Daha önceki yıllarda yer sıkıntısı nedeniyle kurbanlık alış-verişinde yaşanan sorunlar, İskenderun Belediyesi ve LİMAK’ın iş birliği neticesinde bertaraf edildi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın ricası üzerine, kullanım hakkını elinde bulundurdukları deniz manzaralı geniş alanı Kurbanlık Pazarı yapılmak üzere belediyeye tahsis eden LİMAK, sosyal sorumluluk örneği sergileyerek takdir topladı.

Belediye ekipleri tahsis işlemlerinin tamamlanması akabinde, belirlenen arazide zemin düzenleme, yer çizgileri, aydınlatma, su giderleri ve diğer işlemleri gerçekleştirdi. İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, geniş bir alana konuşlandırılan kurban pazarının, önümüzdeki günlerde açılacağını belirterek, vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde kurbanlık alışverişlerini sağlamak amacıyla, tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

« Geri YUKARI