SON DAKİKA
Mega Haber
Takip Et!
2 Ağustos 2022

İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

Facebook'ta Paylaş
Twitter
B R K
İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

Gündem - 2 Ağustos 2022 13:09

 İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 02.08.2022 Salı günü Saat 15.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek.

                                                                                                                               
Gündem Maddeleri ise şöyle:


                GÜNDEM:

  1. İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi I. Etap (Karayılan Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  2. İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi II. Etap (Azganlık Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  3. İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi III. Etap (Sarıseki Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  4. İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi IV. Etap (Bekbele Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  5. İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi V. Etap (Kent Merkezi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  6. İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi VI. Etap (Büyükdere Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  7. İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi VII. Etap (Cırtıman Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  8. Şehit Bican KAPILAY’ın ikamet ettiği sokağa adının verilmesi ve/veya ikamet ettiği civarda bulunan park/köprülerden birine adının verilmesi ile ilgili yazılı önerge hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  9. Belediyemiz birim Müdürlüklerine ait yıl sonuna kadar yetmeyeceği tahmin edilen ödenek kalemlerine fonksiyonel sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasındaki aktarmaların yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
  10. 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesine göre EYLÜL/2022 ayı olağan meclis toplantısının tarih ve saatinin belirlenmesi.  
Rss

Okuyucu Yorumları

Toplam 0 yorum yapıldı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Yönetimi, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. ARİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır burada yaptığı açıklamada, “Başkanımı öncelikle tebrik ediyorum. ...
Başkan Mehmet Dönmez'in talebelerinden oluşan İskenderun Belediyesi Kız Hentbol takımı Turnuvanın ilk maçını kazanarak gözünü Türkiye şampiyonasına dikti. Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 20-25 Nisan tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen Türkiye Hentbol küçük ...
Jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde İskenderun'a geldi 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' konulu sunumuyla özellikle bölgemizi etkileyen fay haritalarını, fayların ...
31 Mart yerel seçilerinden sonra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumhur ittifakının Adayı Mehmet Öntürk’e İskenderun gazeteciler cemiyetinden hayırlı olsun ziyareti. Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve gazetecilerin ziyaret ...
‘Göreve gelir gelmez çalışmaya başlayacağız’ İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, kendisi çalışmaya başladı. İş makinesini kendi kullanan Başkan Dönmez, her projeyi de kendisi takip ediyor. Yıllardır Lojistik sektöründe olduğu için bu işlere ...
64 bilardocunun mücadele vereceği ‘Longoni Türkiye Pool Turnuvası’ İskenderun’da başladı. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı ertelenen ‘Longoni Türkiye Pool Turnuvası’ İskenderun Lion Bilardo Salonu’nda gerçekleştiriliyor. ‘Longoni Türkiye Pool’ turunun ...

Copyright © 2013. Tüm Hakları saklıdır.