SON DAKİKA
Mega Haber
Takip Et!
6 Haziran 2022

MHP ‘Adım Adım 2023’ Toplantısını Belen’de Gerçekleştirdi

Facebook'ta Paylaş
Twitter
B R K
MHP ‘Adım Adım 2023’ Toplantısını Belen’de Gerçekleştirdi

GündemSiyaset - 6 Haziran 2022 10:23

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantısı Belen’de yapıldı.

Belen Doğapark Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Serdal Soydan, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, MHP Belen ilçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, AK Parti Belen ilçe Başkanı Enis Göçmen, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, Hatay’ın diğer ilçe başkanları, Belen Belediye Meclis Üyeleri, Belen Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP ve Cumhur İttifakı olarak, Türkiye’yi 2023 seçimlerine götürecek, Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne en güzel şekilde taşıyacaklarını söyledi.

CHP’nin 6’lı masada iktidar uğruna devlet gemisinin su almasını, toplumsal barış ve huzurun yerini karmaşaya bırakmasını göze alan çıkarcı bir zihniyetle politika üretmeye devam ettiğini öne süren Milletvekili Bulut, “Bütün ülkeleri etkisi altına alan küresel ekonomik krize rağmen Türkiye’nin gösterdiği direnç ve dayanıklılık karşısında düşmanlarımız bile takdirlerini gizleyemezken, CHP ise ülkede panik ve ümitsizlik havası yaymak için çaba sarf etmektedir.  Cumhur İttifakı aleyhindeki algı çalışmalarını bütün hızıyla sürdürmektedir. MHP ve Cumhur İttifakı, zillet cephesinin medet umduğu negatif algı çabalarını boşa çıkararak Türkiye’yi 2023 seçimlerine götürecek, Cumhuriyetimizi 100. yıl dönümüne esenlik içinde taşıyacaktır” diye konuştu.

Belen’de coşkuyla geçen toplantı da bir konuşma yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Belediyesi olarak yaptıkları hizmetleri sıraladı.

Büyük alkış alan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen’e, Belen halkına en iyi hizmete vermeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Gül, Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölgesinde güç sahibi olmasıyla, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle dünyada ve bölgede yaşanan olağanüstü durumlar dahil istikrarı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Serdal Soydan’a da Belen ilçesinin doğal ürünlerinin olduğu sepet hediyesinde bulundu.

Başkan Gül ayrıca, “Tepedeki Göz Belen” adlı kitabı MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Serdal Soydan, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’a takdim etti.

Toplantı sonunda tekrar MHP saflarına katılan Belen Eski Belediye Başkanı Havran Özden’e ve Belen Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Cengiz Saklar’a rozetleri takıldı.

Rss

Okuyucu Yorumları

Toplam 0 yorum yapıldı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’da mobilyanın kalbi olarak nitelendirilen MOBSAN’da HBB’nin istihdama tam destek olacağını söyledi. Bir şehirde işçi arayanların çoğalmasına rağmen hala işsizlik sorununun olmasının ...
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun’a bağlı Suçıkağı Mahallesi sakinleri ile buluştu. Mahalle sakinlerinin yakın ilgi ve alakası ile karşılaşan Başkan adayı Duduoğlu, Suçıkağı Mahallesi sakinlerine hitaben bir ...
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Haber Global TV canlı yayınında Serhan Başbahçıvan’ın sorularını yanıtladı. Depremle yıkılan Hatay’ı 5 yıllık projeleriyle kısa sürede ayağa kaldıracaklarını kaydeden Öntürk, tek ...
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı devlet-millet bütünleşmesi ile ayağa kaldıracaklarını kaydetti. Payas ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezini;  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Cumhur İttifakı Hatay ...
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Doğduğu Çınarlı Mahallesinde Sevgi Seliyle Karşılandı. Seçim çalışması kapsamında İskenderun'da önemli seçim çalışmalarıyla ivme kazanan Nazmi Ceylan Çınarlı mahallesi yüzlerce kişi tarafından karşılandı. Yoğun ...
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 1 Nisan itibariyle kırsal kalkınma hamlesini Hatay’ın kalbi Antakya’dan başlatarak 15 ilçeye yayacaklarını kaydetti. Beceriksiz HBB yönetiminin elinde Hatay’ın kendisi ile birlikte ...

Copyright © 2013. Tüm Hakları saklıdır.