SON DAKİKA
Mega Haber
Takip Et!
15 Ekim 2020

HGC’den Seri Ziyaretler

Facebook'ta Paylaş
Twitter
B R K
HGC’den Seri Ziyaretler

Gündem - 15 Ekim 2020 18:35

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne katkı ve destek veren kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra iş insanlarına Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından nezaket ziyaretleri gerçekleştirildi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretler Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Günay Otomotiv, HESOB, ATB Yönetim Kurulu ve ATB Meclis Başkanlığına yapıldı .

Ziyaret programlarına ilk olarak otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Günay Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Halef Günay’ı Günay Plaza Çalışma Ofisi’nde ziyaret eden HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı katkı ve desteklerden ötürü İş İnsanı Halef Günay’a bir plaket takdim ederek teşekkür ettiler.

Başkan Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Halef Günay, “Ülkemizi seviyoruz, şehrimizi seviyoruz, insanları seviyoruz. Toplum yararına yapılacak her projeye varız. Yeter ki, bu şehrin gelişimine ve tanıtımına katkı verilmesi için bir adım atılsın, biz beş adım atarız. Uzun yıllardır yerel basını yakından takip eden biriyim. Bu kentin gazetelerinin her zaman desteklenmesinden yanayım. Çünkü Hatay’ın tanıtımına katkı verecek kuruluşların başında yerel gazeteciler geliyor. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra ziyaret programlarının ikincisini Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a gerçekleştirdiler. HGC Heyeti’ni makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a teşekkür eden Başkan Temizyürek, Hatay’ın emniyet ve asayiş olayları konusunda başarılı çalışmalar ortaya koyan polis teşkilatına teşekkür ederek, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a teşekkür plaketini takdim etti.

Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz yaptığı konuşmada, “Yerel basın bizler ve toplum için oldukça önemlidir. Meydana gelen olayları kanunlar nezdinde topluma aktarma görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. Mesai mefhumu gözetmeden çalışma örneği sergileyen basın mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, HGC Heyeti’ne de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

HGC Heyeti daha sonra HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret ettiler. Başkan Temizyürek, Hatay esnafının sorunlarının çözülmesi için tek çatı olan HESOB’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e HGC’ye yaptığı katkı ve desteklerden dolayı teşekkür plaketini takdim etti.

HGC Heyeti günün son ziyaretini Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve ATB Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı’ya gerçekleştirdi. HGC Heyeti’ni kapıda Antakya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Metin Kuseyri karşıladı. HGC Heyeti daha sonra ATB Yönetim Kurulu Başkanı A. Celal Mursaloğlu ve ATB Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı’yı makamında ziyaret ettiler. HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, Antakya Ticaret Borsası’nın Hatay’ın kalkınması ve hak ettiği hizmetleri alması için başarılı çalışmalara öncülük eden Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirterek, HGC’ye yaptığı katkı ve desteklerden dolayı ATB Yönetim Kurulu Başkanı A. Celal Mursaloğlu’na teşekkür plaketini takdim etti.

Yerel basına her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten ATB Yönetim Kurulu Başkanı A. Celal Mursaloğlu, HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Rss

Okuyucu Yorumları

Toplam 0 yorum yapıldı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Yükseliş Koleji, İspanya'nın Barcelona, Sevilla ve Madrid şehirlerinde düzenlenen Erasmus eğitim programını büyük bir başarıyla tamamlayarak, uluslararası eğitimde öncü bir rol üstlendi. Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem, bu büyük başarıda ...
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerinden Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. 31 Mart yerel seçimlerinin arından Arsuz Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Sami Üstün’ün ilk ziyaretçileri İskenderun ...
İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği (İSTUDER) Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin katılımından oluşan heyet, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ...
İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla bir açıklama yaptı. Bu yıl 6 Şubat depremlerinde ağır yaralar alan İskenderun’un ayağa kalkma sürecinde olması dolayısıyla ...
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in görevlendirmesi ile İskenderun Belediyesine gelerek Başkan Mehmet Dönmez ve daire müdürleri ...
Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, 14 Nisan (Evvel Nisen) Bahar Bayramı münasebetiyle Arsuz Belediyesi Nikah Salonu’nda kahvaltı düzenledi. CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu, Önceki Dönem Milletvekilleri ...

Copyright © 2013. Tüm Hakları saklıdır.