HBB Meclisi Volkan Demirel’e Fahri Hemşehrilik Verdi

HBB Meclisi Volkan Demirel’e Fahri Hemşehrilik Verdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e fahri hemşehrilik payesi ve beratı takdim edildi.

6 Şubat Depremi sonrasında Hatay’ın yaşadığı büyük acıya duyarsız kalmayan Demirel, felaketin hemen ardından çektiği video ile Hatay’daki büyük yıkımı tüm dünyaya duyurarak Hataylılar için yardım çağrısında bulunmuştu. Demirel’e deprem sonrasında da yaptığı destek ve hizmetleriyle Hatay halkını yalnız bırakmadığı için Büyükşehir Meclisi tarafından oy birliğiyle fahri hemşehrilik verilmesi kabul edilmişti.

Takdim nedeniyle düzenlenen törende konuşan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi Başkanlığı yaptığım 15 yıl boyunca ilk fahri hemşerilik beratımızı Hatay’da büyük hizmetler yapmış bir valimize vermiştik. Bu 2. fahri hemşerilik beratımızı sevgili hocamız Volkan Hoca’ya veriyoruz. Bu sportif başarıdan çok insani başarıdır. İnsanlık adına atılan adımlar çok önemlidir. Hiçbir zaman bu adımlar unutulmaz. Depremden itibaren hocamızın yanımızda olması, Hatay’ın dertlerini tüm dünyayla paylaşması ve Hatay’a üstün gayretlerle destek olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm Hataylılar adına bu hemşerilik beratını kendisine veriyorum. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımı bu kararlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hocamıza da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah, sezon sonunda da Hataysporun başarılı olmasını istiyoruz.” dedi.

Volkan Demirel de konuşmasında “Ben de gurur duyarak hemşehrilik beratını alıyorum. Bunu bana layık gördükleri için tüm Hataylılara çok teşekkür ediyorum. İnşallah, hemşehrilerimize ve Hatay’a yakışır bir şekilde hareket ederim, bundan sonra da Hataylıları her zaman mutlu etmeye çalışırım. İnşallah, her zaman onların sesi olmaya çalışırız. Bu sezonu da başarılı bir şekilde bitirmeyi amaçlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen törende, Atakaş Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz, Altyapı Koordinatörü Mithat Baklacı, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel ve Sportif Direktör Arda Keskin de katıldı.

https://www.megamedya.org/2024/03/16/hbb-meclisi-volkan-demirele-fahri-hemsehrilik-verdi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat