‘Dörtyol Kayıp 10 Yılın Hesabını Sandıkta Soracak’

‘Dörtyol Kayıp 10 Yılın Hesabını Sandıkta Soracak’

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Dörtyollu hemşehrilerinin kaybolan 10 yılın hesabını mevcut HBB yönetiminden 31 Mart’ta soracağını kaydetti.

Dörtyol’a bağlı Yeşilköy Mahallesi’nde hemşehrileriyle mahalle toplantısında buluşan Öntürk’e AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman ve Kemal Karahan, Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı Ömer Oğuz Uçar ile Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları da eşlik etti.

Yoğun ilgiden dolayı mitinge dönüşen mahalle toplantısında konuşan Öntürk, Hatay’ın mevcut HBB zihniyeti ile 10 yılının kaybedildiğini, kaybedilen bu 10 yılın hesabını Dörtyolluların 31 Mart’ta sandıkta soracağını söyledi.

“Dörtyol’a HBB Eli Hiç Değmemiş”

Milletvekilliği döneminde Yeşilköy’ün belde belediyesi döneminde kazandırılan hizmetlerin üzerine aradan geçen 10 yılda HBB yönetiminin hiçbir hizmeti eklemediğini kaydeden Öntürk; “Hatay’ın 15 ilçesinde olduğu gibi Dörtyol’umuzda ve Yeşilköy’ümüzde de yol, su ve altyapı sorunları var. 186 kilometrelik deniz kıyısı olan kentte denize girebileceğimiz sahillerimiz yok. Kentimizin yılda 3 ürün aldığı bereketli topraklardan elde ettiği ürünleri pazarlayacağı hali yok. Yolu yok. Hatay’ın beceriksiz HBB yönetimi ile kaybedeceği bir 5 yılı daha yok. İnşallah hemşehrilerimiz gerçek belediyeciliğe evet diyecek, beceriksiz doktoru da asıl mesleğine geri gönderecektir” şeklinde konuştu.

Öntürk, Dörtyollu hemşehrilerinden İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Ömer Oğuz Uçar’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek vermelerini istedi.

https://www.megamedya.org/2024/03/15/dortyol-kayip-10-yilin-hesabini-sandikta-soracak/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat