Öntürk, İftarı Dörtyollu Hemşehrileriyle Yaptı

Öntürk, İftarı Dörtyollu Hemşehrileriyle Yaptı

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, iftarın bereketini Dörtyollu hemşerileriyle birlikte paylaştı.

Her ramazanda olduğu gibi bu yıl da ekmeğini aynı sofrada buluştuğu Hataylı hemşerileriyle paylaşan Öntürk’e AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan, Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı Ömer Oğuz Uçar ile Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları da eşlik etti.

“Hatay’ımızı 10 Yıllık Uykudan Uyandıracağız”

İftarın ardından vatandaşlara hitap eden Öntürk; “Her bir kardeşimiz yeni Ramazanlara sıcak yuvalarında kavuşana kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız. Hatay’ı ayağa kaldırmak için Dörtyol’umuzda Ömer başkanımızla el ele vereceğiz. 15 ilçemizle birlikte yeni Hatay’ımızı hayata geçireceğiz. Hatay’ı 10 yıllık fetret devrinden kurtaracağız. 10 yıldır uyuyan beceriksizlerin elinde hizmetsizliğe mahkum edilen kenti şahlanışa geçireceğiz inşallah. Sizlerden 31 Mart’ta bize tüm projelerimizi hayata geçirebilmemiz için Dörtyol Belediye Başkanlığı seçiminde Ömer Oğuz Uçar’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de şahsıma destek vermenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

Dörtyollu hemşerilerinden destek sözü alan Öntürk, vatandaşların isteklerini dinledikten sonra programını tamamladı.

https://www.megamedya.org/2024/03/15/onturk-iftari-dortyollu-hemsehrileriyle-yapti/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat