ARİAD, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Özel Bir Etkinlikle Kutladı

ARİAD, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Özel Bir Etkinlikle Kutladı

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle özel bir etkinlik düzenlendi.

Karaağaç Sahil Restaurant’ta düzenlenen yemekli etkinlik Şehitlerimiz ve Gazilerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. 

ARİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. 

Etkinlikte konuşan Arsuz İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bütün kadınların gününü kutladı. 

Başkan Ağır konuşmasının devamında; ‘’Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip, toplum yapımızın temel direği, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş düzeye ulaşmasında önemli bir yere sahiptir.

Kadınların yaşam şartlarını iyileştirme konusunda topluma ve iş dünyasına büyük bir görev düşmektedir. Duyarlığı, fedakârlığı ve üretkenliği temsil eden kadınların gerek çalışma hayatında gerekse aile hayatında verdikleri bütün emeklere saygı duyuyoruz. Yalnızca çalışan kadınların değil, bütün kadınların yaşam şartlarını iyileştirmek, bunun için de bütün toplumun paylaşması gereken bilinci ve duyarlığı her fırsatta dile getirmek STK’lar olarak bizlerin önemli  görevidir.” dedi.

Konuşmaların ardından sanatçı Soydan Soydaş’ın müzik dinletisi eşliğinde katılımcılara karanfil dağıtıldı.

Etkinliğe, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, yönetim kurulu, üyeler ve eşleri katıldı.

https://www.megamedya.org/2024/03/11/ariad-8-mart-dunya-kadinlar-gununu-ozel-bir-etkinlikle-kutladi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat