‘Femina Beauty- Sağlıklı Yaşam Merkezi’ Bölgeye Sağlık ve Güzellik Sağlayacak…

‘Femina Beauty- Sağlıklı Yaşam Merkezi’ Bölgeye Sağlık ve Güzellik Sağlayacak…

‘Femina Beauty- Sağlıklı Yaşam Merkezi’, Mustafa Kemal Mahallesi,Cavit Orhan Tütüngil Caddesi’nde görkemli bir açılışla hizmete girdi.

İşletmeciliğini Özhan Arslan’ın yaptığı Femina Beauty- Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılışına; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Deniz Alayı Komutanı Deniz Piyade Albay Ümmet Tosun, Güçlü Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD ) Başkanı Sabahattin Uygun, İlahiyatçı Kanaat Önderi Mehmet Arslan, iş ve siyaset dünyasından bir çok kişi, basın mensupları ve davetliler katılım sağladı.

Açılış kurdelesi kesimi öncesi konuşan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Depremden sonra bölgemizde yeni işyerlerinin açılıyor olması bizim için çok değerli. Çok şık ve modern bir tesis olan ‘Femina Beauty- Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni bölgemize kazandırdıkları için, işletmeciler Özhan Hanım’a hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

İlahiyatçı Kanaat Önderi Mehmet Arslan’ın dua etmesinin ardından açılış gerçekleştirilirken, işletmeciler Özhan Arslan misafirlere sağlıklı yaşam merkezini gezdirerek, hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Tam kapsamlı sağlıklı yaşam merkezi olarak faaliyete başlayan ‘Femina Beauty- Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde; pilates, yoga, beauty, kadınlara özel masaj, fizyoterapi, diyetisyen, ve psikolojik danışmanlık olarak uzman kadrolarla hizmet verecek.

https://www.megamedya.org/2024/03/02/femina-beauty-saglikli-yasam-merkezi-bolgeye-saglik-ve-guzellik-saglayacak/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat