Lütfü Savaş, Kırıkhan’da Coşkuyla Karşılandı…

Lütfü Savaş, Kırıkhan’da Coşkuyla Karşılandı…

Seçim çalışmalarına devam eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhan’da yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Çeşitli mahalleri ziyaret eden Savaş, “Çok şükür ki görevimiz boyunca ayağımızda kir taşımadık, ayak izlerimiz çok temiz. Kırıkhan’da altyapı ve üstyapı konusunda da önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Eksiklikleri de plan ve projelerimize dâhil ettik.” dedi.

BU SEÇİM PARTİLERİN YARIŞMASI SEÇİMİ DEĞİL HATAY’IN VAR OLMA SEÇİMİ

“Bu seçim iki partinin yarıştığı bir seçimden ziyade var olmakla yok olmak arasında bir seçim, Hatay’ın var olma seçimi.” diyen Savaş, depremde Hataylılar olarak yalnız bırakıldıklarını kaydetti. Savaş, “Depremde internetimiz, suyumuz, elektriğimiz yoktu ve telefonlarımız bile çekmiyordu. 5 gün boyunca sesimizi duyan var mı diye bağırdık. Duyan olmadı.” dedi.

“GENÇLERİMİZE, EVLENECEK ÇİFTLERİMİZE VE EVİ OLMAYAN KİRACILARIMIZA YÖNELİK KONUT PROJELERİMİZ HAZIR”

Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerinin de altını çizen Başkan Savaş, “ İBB, üniversite, akademisyenler ve profesyonel şirketlerle Hatay için program hazırladık. En kısa zamanda halkımızla projelerimizi paylaşacağız. Gençlerimize, evlenecek çiftlerimize ve evi olmayan kiracılarımıza yönelik konut projelerimiz var.” diyerek çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Savaş, deprem öncesi tedbir almak amacıyla birçok proje ve çalışmalar yaptıklarını fakat hiçbir şekilde geri dönüş alamadıklarını da söyleyerek iktidarın 205 bin bağımsızı bölümü imar affına dâhil ettiğini söyledi.

İKTİDAR PARTİSİ TÜRLÜ OYUNLAR İÇERİSİNE GİRİYOR

Savaş konuşmasında, “ Ben aday olmasaydım Hatay mahzun ve garip bırakılacak ve iktidar kazanacaktı. İktidar sırf seçimi kazanmak için türlü oyunlar içerisine giriyor. Seçimi kazanmak için çok uğraşıyorlar. Fakat anketlerde dahi bizi yıkamıyorlar. 16 ilde deprem oldu ama sadece nedense HBB Başkanı ile uğraştılar. Biz belediye başkanlığı ihtirası için değil, hizmet için Hatay için aday olduk.” dedi.

“ŞEHRİMİZDEKİ YAPI YATIRIMLARINDAN HATAYLILAR DIŞINDA HERKES FAYDALANIYOR”

Lütfü Savaş, “ Hatay’ın tüm renklerini al bayrağımızın altında birleştiriyoruz. Birleşip bütünleşmezsek Hatay giderek yalnızlaşacak. Bu seçim iki partinin yarıştığı seçim değil, millî bir seçim. Aç bırak, korkut, oy al taktiğine insanlarımız artık kanmıyor. Şehrimizdeki yapı yatırımlarından Hataylılar dışında herkes faydalanıyor.” diye konuştu.

Başkan Savaş’a ziyaretlerinde Önceki Dönem CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Zeynep Sağıroğlu ve CHP Kırıkhan İlçe Başkanı Turgay Kılıçoğlu da eşlik etti.

https://www.megamedya.org/2024/03/01/lutfu-savas-kirikhanda-coskuyla-karsilandi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat