Öntürk: ‘Hatay’ı Şampiyonlar Ligi’ne Çıkaracağız’

Öntürk: ‘Hatay’ı Şampiyonlar Ligi’ne Çıkaracağız’

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 31 Mart’ın Hatay tarihi için bir milat olacağını söyledi.

Yayladağı temasları kapsamında Dusturu Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa hitap eden Öntürk, Hatay halkının geride kalan 10 yılda Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet göremediğini belirtti. 31 Mart’ın hizmet belediyeciliği ile hezimet belediyeciliğinin yarışacağı bir seçim olacağını kaydetti.

Yayladağı dahil 15 ilçeyi kalkındıracak kadronun Cumhur İttifakı’nda bulunduğunu ifade eden Öntürk konuşmasında; “34 gün sonra gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde Hatay halkı artık hezimet belediyeciliğine son vererek hizmet belediyeciliğine yetki verecek. Şimdiye kadar sahadan aldığımız sinerji, anketlerden aldığımız bilgiler ışığında açık ara farkla önde olduğumuzu rahatlıkla görüyoruz. Sahada da, masada da kazanan Cumhur İttifakı olacak. Biz halkımıza güveniyoruz. Dusturu topyekün Cumhur İttifakı diyor. İnşallah Hatay’ımızı aydınlığa çıkaracak hizmetleri halkına hizmetkar olan kadro kısa sürede hayata geçirecek ve Hatay’ı şampiyonlar ligine yeniden taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

https://www.megamedya.org/2024/02/29/onturk-hatayi-sampiyonlar-ligine-cikaracagiz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat