Öntürk; ‘Bu Yıkık Kenti Ayağa Kaldıracağız’

Öntürk; ‘Bu Yıkık Kenti Ayağa Kaldıracağız’

Hatay’da yeni bir çağ açmak üzere kutlu yola çıkan Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı ayağa AK belediyecilik ile kaldıracaklarını söyledi.

Yeni Antakya’nın merkezi noktalarından olan Gülderen Mahallesi başta olmak üzere, Kuzeytepe, Akasya, Oğlakören ve Saraycık Mahalleleri’nde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Adayı Öntürk, alt ve üstyapısı tamamen tahrip olan kentte 1 Nisan itibariyle çizmeleri giyip Bismillah diyerek tüm sorunlara neşter vuracaklarını belirtti.

Esnafımızın Derdi Bizim Derdimizdir

Antakya’yı ayağa kaldırmaya iş kollarından başlayacaklarını ve kentin kalkınmasından vatandaşların da payını alacağını ifade eden Öntürk, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Buna en başta Gülderen Mahallesi halkı şahittir. 1 yılda teslim ettiğimiz konutlar, hastaneler, yollar, su projelerimiz.

Hatay’ı ayağa AK belediyecilik kaldırır. Hatay’ı ayağa biz kaldırırız. Esnafımızın, vatandaşlarımızın, çocuklarımızın derdi bizim derdimizdir. Milletimizin dua ve destekleri ile üreten bir belediye oluşturacağız ve Hatay’ımızda 1 Nisan itibariyle yeni bir çağın başlangıcını yapacağız” şeklinde konuştu.

Öntürk, Hatay’ın geleceğinde söz sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde tam destek istedi.

https://www.megamedya.org/2024/02/21/onturk-bu-yikik-kenti-ayaga-kaldiracagiz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat