Mehmet Dönmez: ‘Hizmete Odaklanacağız’

Mehmet Dönmez: ‘Hizmete Odaklanacağız’

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Şahin Tepesinde halka buluştu.

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Şahin Tepesi’nde halkla gerçekleştirdiği buluşmada, Büyükşehir ile İlçe Belediyesi uyum içinde çalışırsa ortada hiçbir sorun kalmadan hizmet seferberliği olacağını söyledi.

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, İsmet İnönü Mahalle Muhtarı Engin Aktuğ’un davetiyle Şahin Tepesi Ali Baba Restaurant’ta vatandaşlarla buluştu.

Sıcak ilgi ve samimiyetle karşılanan Dönmez, burada özellikle Büyükşehir ile İlçe Belediyelerinin uyumlu çalışması ile güzel ve kalıcı hizmetlerin kente kazandırılacağını ifade etti.

İskenderun’da görülen her eksiği gidereceklerinin önemle altnı çizen Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, “Bizler şehrin her sokağındaki sıkıntıları, göremeyebiliriz. Sizler bu noktada bizim gözümüz, kulağımız, sesimiz olun! Birlikte hareket edip güzel İskenderun’umuza hizmet edelim. Orası senin yetki alanın, burası benim yetki alanım denmezse işlerimiz hızlı yürür ve kentimizi hizmetlerle çağ atlatırız” dedi.

https://www.megamedya.org/2024/02/16/mehmet-donmez-hizmete-odaklanacagiz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat