Yıldırım Alpay: ‘İskenderun’u Sevmeye, Sevdirmeye, Büyütmeye Adayız’

Yıldırım Alpay: ‘İskenderun’u Sevmeye, Sevdirmeye, Büyütmeye Adayız’

Yaşanan deprem felaketinin ardından hizmete giren Cemnur Garden’da düzenlediği kahvaltı toplantıda İskenderunlu basın mensuplarıyla bir araya gelen İskenderunlu işadamı Yıldırım Alpay, ‘Evet, İskenderun’u yönetmeye adayız. İskenderun’u İskenderunlular yönetsin, dışarıdan insanlar gelip bizi yönetmesin’ değerlendirmesinde bulundu.

Deprem öncesi devraldıkları mekânın yaşanan felaket nedeniyle birkaç ay önce faaliyete başladığını kaydeden Alpay, mekândaki ilk kahvaltıyı basın mensupları ile yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Kır düğün salonu, kapalı düğün salonu olarak hizmet verecekleri mekanda haftanın yedi günü serpme kahvaltı, doğum günü organizasyonları, nişan, kına, düğün gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Alpay, “Deprem sonra 6-7 düğün yaptık. Bölgemiz hızlı bir şekilde kendini toparlıyor, gelişiyor. Hep birlikte daha da iyi olacağız inşallah” diye konuştu.

Önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığına adaylığı konusunda da soruları cevaplayan Yıldırım Alpay, “Büyük bir felaket yaşadık. Bu felakette hayatını kaybeden herkese rahmet diliyorum. Bizler yaşamaya, yaşayanı yaşatmaya çalışıyoruz. Bir seçim yaşadık. Seçim öncesi Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm siyasiler her fırsatta İskenderun ve Hatay bölgesine gelirken, seçim sonrası bu bölgeye hiç gelmemeleri manidar ve üzücüdür. Bizler bu konuda rahatsızız. Bizler bu kadar sahipsiz bırakılmamalıydık. Biz İskenderun olarak seçimden bu yana İskenderun’da yapılan ciddi bir çalışma ve hizmet görmediğimizden dolayı, özellikle belediye nezdinde, biz ‘İskenderun’a sahip çıkalım’ amacıyla bir çalışma başlattık. Siyaset bir yere kadar, biz İskenderun siyaseti yapalım, İskenderunlular adına siyaset yapalım. Parti ikinci planda kalsın, partiden çok İskenderunlular olarak kalalım. Biz her platformda İskenderun olarak hep ezileniz, hep geri plandayız. Bu manada bizler İskenderun adına tişört bastırdık ve dağıttık. Aday mısınız diye sorarsanız, evet adayız. İskenderun’u yönetmeye adayız. İskenderun’u sevmeye, sevdirmeye, büyütmeye adayız. İskenderun’a sahip çıkacak herkesin yanındayız. İskenderun’da İskenderunlu yok yönetim anlamında söylüyorum. İskenderun’u İskenderunlular yönetsin, dışarıdan insanlar gelip bizi yönetmesin” ifadelerine yer verdi.

https://www.megamedya.org/2023/10/27/yildirim-alpay-iskenderunu-sevmeye-sevdirmeye-buyutmeye-adayiz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat